Hoe afvallen met 10 kg? Oefening en dieet

lichamelijke activiteit voor gewichtsverlies per maand met 10 kg

Het probleem van afvallen is de laatste tijd het meest relevant, zowel bij jonge meisjes als bij oudere vrouwen. Maar het zijn de meisjes die zich het vaakst zorgen maken over hun uiterlijk en de afwezigheid van extra kilo's, dus zoeken ze elke dag naar manieren om 10 kg af te vallen met oefeningen en diëten. Waarom precies 10 kg? Dit gewicht is bij benadering, want voor elk is het aantal kilo's overtollig gewicht dat je moet kwijtraken puur individueel. Maar toch blijft de meest populaire zoekopdracht op internet "Hoe kan ik 10 kg afvallen? Lichaamsbeweging en dieet", dus daar zullen we het later over hebben.

In feite zijn er nogal wat manieren om gewicht te verliezen. Dit omvat niet alleen diëten en oefeningen, maar ook goede voeding in het algemeen en verschillende cosmetische procedures (wraps, massages, baden), om nog maar te zwijgen van thee en kruidenpreparaten voor gewichtsverlies. Maar iedereen weet dat het een geïntegreerde aanpak is om het probleem op te lossen hoe 10 kg gewicht te verliezen met oefeningen in een maand die het meest uitgesproken effect zullen geven.

Met speciale trainingssystemen voor gewichtsverlies, ontwikkeld door fitnessexperts, kunt u effectief 10 kg verliezen door te sporten in 2 weken of eerder, alleen als u zich strikt houdt aan een bepaald dieet en een bepaald niveau van fysieke activiteit. Met behulp van hen kunt u niet alleen uw gewicht weer normaal maken, maar ook bijna alle spiergroepen oppompen.

Voor iedereen die met oefeningen in 2 weken of maximaal een maand 10 kg wil afvallen, presenteren we een speciale set effectieve trainingen voor thuis.

Hoe 10 kg in een maand verliezen met sporten?

Zoals we al hebben ontdekt, kan alleen een geïntegreerde aanpak van het probleem van afvallen de verwachte resultaten opleveren. Vergeet daarom bij het doen van oefeningen om gewicht te verliezen niet om goed te eten en tot 2-3 liter water te drinken. Regelmatige lichamelijke activiteit zou verplicht moeten zijn. Hiervoor kun je je aanmelden voor een pool, fitness, aerobics, dansen, pilates of hardlopen.

En als u het resultaat wilt consolideren, gebruik dan de volgende reeks trainingen om 10 kg af te vallen. Overweeg oefeningen voor de meest problematische delen van het lichaam:

  • Uitgangspositie - op je handen staan (zoals bij push-ups), terwijl de rug gelijk is en niet doorhangt, en de maag naar binnen wordt getrokken. Buig een been bij de knie en richt het naar de tegenovergestelde schouder, keer dan terug naar de startpositie. Herhaal dezelfde stappen met het andere been ongeveer 15 keer voor 3 sets.
  • Pak de rugleuning van een stoel en til je been op in een hoek van 90 graden ten opzichte van je lichaam zonder je knie te buigen. Maak er daarna 10 cirkelvormige bewegingen mee en wissel van been. Houd je rug altijd recht.
  • Ga zijwaarts naar de stoel staan, houd je hand vast en voer 20 schommels uit met elk been opzij, waarbij je 3 sets voltooit. Om de belasting te vergroten, mag u de stoel niet met uw hand vasthouden.
  • Ga op de grond liggen en til je billen ritmisch minstens 20 keer op en neer in 3 sets. Rol daarna op je zij en voer 30 zwaaien uit met elk been omhoog en naar voren, waarbij je het evenwijdig aan de vloer houdt.
  • Plaats je voeten op schouderbreedte uit elkaar en hef je handen op, terwijl je ze in het kasteel klemt. Voer vloeiende hellingen uit, eerst in de ene richting, dan in de andere, en keer dan terug naar de startpositie. Je moet voelen hoe je schuine en buikspieren worden uitgerekt, waardoor je geleidelijk aan verlost bent van slappe zijkanten.
  • Plaats je benen dicht bij elkaar en zwaai je benen, eerst de ene, dan de andere. Ga tegelijkertijd altijd rechtop staan, zonder uw rug te kantelen. Als deze oefening moeilijk voor je is, kun je je hand achter de rugleuning van een stoel houden. Voer ongeveer 15 schommels uit met elk been in 3 sets.

Maar om ervoor te zorgen dat de oefeningen het maximale resultaat geven bij het afvallen, is het noodzakelijk om strikt het juiste dieet te volgen, dus verder zullen we het hebben over hoe u 10 kg kunt afvallen met behulp van diëten. Vergeet ook de oefening niet.

Hoe kunt u 10 kg of meer afvallen met behulp van diëten en regelmatige lichaamsbeweging?

appel voor gewichtsverlies in een maand voor 10 kg

Als u de bovenstaande reeks oefeningen voor gewichtsverlies uitvoert, bepaalt u voor uzelf een individueel dieet. Het kan worden weergegeven door speciaal ontworpen diëten, evenals een dieet op basis van de regels van een gezond dieet met bepaalde beperkingen.

Zelfs als u geen voorstander bent van diëten, onthoud dan dat u, om effectief af te vallen, alcohol, vet, zoet en zetmeelrijk voedsel moet opgeven, met uitzondering van fastfood, snelle koolhydraten en verzadigde vetten. Vervang voedingsmiddelen die schadelijk zijn voor je figuur door verse groenten, fruit en granen, en drink ook zoveel mogelijk water. Verminder dagelijks uw portie: zo kunt u uw voedselinname verminderen. Bovendien zal je maag al snel merkbaar in volume afnemen, zal het hongergevoel je niet meer zo vaak storen en zul je steeds minder calorieën kunnen consumeren.

Als je drastische maatregelen durft te nemen en wilt weten hoe je met behulp van diëten 10 kg of meer kunt afvallen, gebruik dan de volgende methoden:

  • Strikt monodieet op basis van vetvrije kefir en boekweit. Het is ontworpen voor 1 week, indien gewenst kan het na een tijdje worden verlengd of herhaald.
  • Dieet op basis van bleekselderijsoep. Het is een van de gemakkelijkste, omdat deze soep in elke hoeveelheid kan worden gegeten elke keer dat je honger hebt, zonder angst voor het figuur. Om het te bereiden, heb je de volgende producten nodig: 1 kg kool, 2 wortelen, 0, 5 kg selderij, 1-2 uien, 1-2 paprika's en 2 tomaten of tomatenpuree.
  • Rigide dieet gebaseerd op intermitterend vasten. Dit dieet zal je helpen om 10 kg af te vallen in slechts een week, maar het kan veel contra-indicaties hebben, dus denk goed na voordat je je gezondheid op het spel zet in naam van afvallen. Wissel dagen waarop je alleen mineraalwater drinkt af met dagen dat je een liter melk drinkt. Op een van de doordeweekse dagen kun je een groentesalade of fruit eten, en in het weekend - een gekookt ei, vlees of 100 gram vetvrije kwark met kefir.