Tips om 5 kilo af te vallen in één week

wegen en afvallen met 5 kg per week

Met de zomer voor de deur zijn veel vrouwen op zoek naar de perfecte manier om in slechts een week tijd minstens vijf pond af te vallen. Het is zelfs heel goed mogelijk als u zich strikt houdt aan belangrijke tips. Na zeven dagen kun je je spiegelbeeld bewonderen.

Water zal gifstoffen reinigen en u helpen gewicht te verliezen

Op het eerste gezicht lijkt vijf kilo afvallen een onmogelijke missie. In werkelijkheid is dit echter helemaal niet het geval.

Drink meer water

Water is een natuurlijke zuiveraar van gifstoffen en gifstoffen. Het helpt de nieren werken en versnelt de verwijdering van gevaarlijke stoffen uit het lichaam. In totaal moet het ongeveer 30 ml per kilogram lichaamsgewicht per dag drinken. Het is het beste om de voorkeur te geven aan gewoon schoon water zonder gas. 'S Ochtends, een half uur voor het ontbijt, moet u een glas vloeistof drinken, bij voorkeur warm. Je kunt ook vers citroensap toevoegen als je dat wilt. Dit zal de spijsvertering en de werking van het maag-darmkanaal helpen verbeteren. Wat betreft drinken gedurende de dag, is het beter om de voorkeur te geven aan zwakke thee, evenals kruidenthee - kamille, peterselie. Ze helpen bij het wegwerken van wallen en hebben een positief effect op het lichaam. En groene thee heeft een tonisch effect.

2 dagen 1200 calorieën

Afvallen kost meestal evenveel tijd als nodig was om aan te komen. De eerste stap is om het dieet te herzien, calorierijk voedsel uit te sluiten en tegelijkertijd sport niet te vergeten. En meteen een streng dieet volgen is een vergissing. Als gevolg hiervan zal de stofwisseling vertragen en alleen maar erger worden. Er kunnen vetophopingen in de buik en aan de zijkanten verschijnen en de spieren zullen volledig zwak worden. Daarom is de juiste aanpak belangrijk. In de eerste twee dagen van het dieet moet je zo eten dat het totale caloriegehalte gedurende de dag niet meer dan 1200 kcal is. En hopen op de nacht is gecontra-indiceerd. Het diner moet uiterlijk 2-3 uur voor het slapengaan plaatsvinden. Als u door het hongergevoel niet kunt slapen, moet u een glas water drinken.

Om af te vallen, moet je suiker en producten ermee opgeven.

Geen suiker en geen zout

Dit is een andere belangrijke regel om binnen een week af te vallen. Dus van het dieet moeten alle voedingsmiddelen worden uitgesloten, evenals dranken die suiker bevatten. Het kunnen bakkerijproducten, cakes, cakes, ijs, taarten, zoetwaren en meer zijn. Daarnaast moet er een minimum aan zout in de voeding zitten. Het houdt water vast en veroorzaakt zo zwelling. Zoet gedroogd fruit en onrijpe bananen kun je het beste vermijden. Ze kunnen fermentatie in de darmen veroorzaken. Van groenten moet je die beperken die winderigheid kunnen veroorzaken - peulvruchten, bloemkool. Maar het dieet moet magere vis, wit vlees van kalkoen en kip bevatten, en gekookte groenten zijn geschikt voor garnering. Op het menu kunnen ook magere zuivelproducten staan, zoals kwark, yoghurt, gefermenteerde gebakken melk, kefir, yoghurt en andere. Afvallen kan onder meer bestaan uit zoetzure vruchten, verse groenten, soepen en stoofschotels.

lossen

Vastendagen om af te vallen is gewoon een uitkomst. Ze helpen overtollig vocht kwijt te raken, wat wallen betekent, verwijderen de overblijfselen van onverteerd voedsel, gifstoffen en gifstoffen. U hoeft slechts 1-2 van dergelijke dagen per week door te brengen. Maar het is belangrijk om hier voorzichtig te zijn. Als er gezondheidsproblemen of chronische ziekten zijn, is het beter om geen vastendagen door te brengen. Als er geen contra-indicaties zijn, is het het proberen waard. Lossen kan dus geregeld worden op bruine rijst. Pap wordt gekookt en de hele dag door in kleine porties geconsumeerd. Het is voldoende om 300 gram ontbijtgranen te weken voordat je naar bed gaat, af te spoelen en 's ochtends te koken. Maar er kan geen sprake zijn van olie en zout. Op de vastendag moet u meer water drinken. Ook kan het lossen worden uitgevoerd op kefir, kwark. Zo kunt u het lichaam verzadigen met calcium. Overdag kun je ongeveer 600 gram 5% kwark eten en 1 liter 1% kefir drinken. Er moet 6 keer 100 gram gefermenteerd melkproduct zijn, elke keer wegspoelen met kefir.